Förbättra Hållbarheten och ha kul!

Okej, alla gillar inte att vi tar upp ämnet, men faktum är att vi alla förbättrar hållbarheten, såväl fysiskt som psykiskt, genom att hålla igång med någon form av fysisk träning.

”Den bästa träningen är den som blir av” var det någon smart person som sade. Innebörden är ungefär att det inte spelar någon roll vad du tränar, huvudsaken är att du håller igång.

 

Motivation stavas ofta lustfyllt och roligt. Om du gillar att ha mål för att öka motivationen, så är En Svensk Klassiker en fullträff. Folkfest fyra gånger om året, inga krav på tävlingsprestation, men en motivationsmotor  för att få mångsidig träning. Inte minst kul att göra tillsammans med andra. Dessa ”andra”, det tänker vi kan vara företagare i lokalområdet. Hur många fördelar som helst! Planen är att bilda ett lag med företagare. Du kan köra Kortklassikern  (tyvärr åter bara för tjejer),  Halvklassikern  eller  Helklassikern. Vill du bara köra en gren är det självklart okej och komma och heja på oss övriga i de lopp du själv inte deltar i.