Tjänster

Om den som äger och driver ett företag är motiverad och trivs i rollen som ledare är det sannolikt en hållbar företagare. En företagare som håller länge.

Ett gott ledarskap utvecklas i en process som vi nog alla skulle önska gick litet snabbare och utan så förtvivlat många lärorika misstag.  Oavsett om företaget har anställda eller inte ska rutiner skapas och omskapas utifrån omvärldens utveckling och förändring. Tjänster/produkter ska planeras, utvecklas och vidareutvecklas, helst alltid steget före nuet. Samtidigt ska verksamheten drivas framåt i det dagliga arbetet. Därtill, eller snarare framför allt, ska en meningsfull och utvecklande tillvaro som privat person skapas med allt vad det innebär under livets med- och motgångar. För somliga kan livet erbjuda extra av allt. Sedan finns det dom som verkar ha den okomplicerade tillvaro som vi andra bara kan drömma om. Hur som helst påverkar det företaget.

”Det finns inga inkompetenta människor, bara systemfel”

                           Per-Olof Sandberg, Certifieringsansvarig IPMA, Svenskt Projektforum

o o O 0 O o o

Svahn Konsult Utveckling&Utbildning har ett mobilt kontor i form av husbil, vilket innebär möjlighet för uppdrag över hela Sverige.

Tveka inte att ta kontakt om du saknar något och har en idé om hur vi skulle kunna utforma det du saknar.

o o o 0 O 0 o o o